Ene 13

El Yoyas organitza un nou escàndol i insulta la jutgessa del seu cas de violència de gènere

Després que es conegués la notícia sobre l’escàndol de l’exconcursant de Gran Hermano, més conegut com el Yoyas, sobre la seva imputació per un delicte de coaccions i amenaces en l’àmbit de la parella, ha sortit  a la llum la seva falta de respecte contra la jutgessa.

La instructora, després de diverses hores prenent-li declaració, ha acordat mesures penals i civils, aquestes últimes de protecció sobre els fills de la parella. Així, se li prohibeix de forma cautelar comunicar-se o acostar-se a la seva parella i als seus fills. El Ministeri Fiscal també va interessar que Fayna Bethencourt i els fills de tots dos siguin reconeguts per perits psicòlegs forenses, petició que va ser acceptada per la magistrada.

La jutgessa també ha decidit que la mare dels dos nens mantingui la guarda i custòdia dels menors, però que la pàtria potestat es mantingui compartida. No obstant això, el règim de visites de Navarro als seus fills ha quedat suspès.

Carlos Navarro en conèixer aquesta decisió ha esclatat contra la magistrada insultant-la i protestant per les mesures provisionals imposades.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.827 suscriptores