Oct 12

Xavi Hernández opina sobre la polèmica de Piqué i la bandera espanyola

Xavi Hernández, exjugador del FC Barcelona, de la selecció espanyola i amic de Gerard Piqué, s’ha pronunciat sobre el cas “Piqué i bandera” durant una entrevista al Món a Rac1 i que no ha deixat indiferent a ningú per la contundència de les respostes de l’egarenc, normalment més moderat: “Piqué està fart, desesperat i li han faltat al respecte”. I ha afegit que “em sembla molt bé el que ha fet, té tot el dret a dir que s’ha cansat i que no hi vol anar més”.

 

De manera que Xavi entén els motius i com s’ha sentit Piqué. En aquest sentit, ha reblat que “crec que està fart. Està desesperat perquè imagina que vas a la selecció i no et sents valorat, no et sents estimat i et diuen que no tens compromís”. I aquesta és una sensació que creu “no és sostenible si dura molt”.

 

“Amb Espanya jugues per guanyar, tens un compromís, però hi ha debat”. “Qualsevol diria que s’ha tret l’escut del pit. Tothom sap que hi vas a defensar els colors de la selecció espanyola. No cal que et treguis la bandera per semblar que ets menys o que tens menys compromís. Tot és molt estúpid”, ha continuat Xavi Hernández. 

 

Finalment ha conclòs que “ho trobo tot molt absurd. Fa mandra perquè vas a la selecció amb tota la il·lusió del món de fer bé les coses. Si no, per a què hi aniríem? Faríem com l’Oleguer”. I ha recordat un cas similar en què tant ell com Puyol van patir aquestes crítiques que ara pateix Gerard Piqué i van ser qüestionats per un sector de l’espanyolisme. “Puyol i jo ja ho vam patir fa anys. A Espanya no hi ha hagut respecte cap a la condició de futbolista. Sempre m’he sentit en dubte. Espanya és així”.