Ene 11

VÍDEO: Dos anys de presó i sis de retirada de carnet per la conductora que va circular èbria i en sentit contrari durant 30 km per l’AP-7

 

El jutjat penal número 1 de Figueres ha condemnat a dos anys de presó i a la pena accessòria de sis anys de retirada de carnet la conductora detinguda el passat 20 de novembre per recórrer gairebé 30 quilòmetres en contra direcció per l’AP-7 en sentit nord, beguda i sense el pneumàtic de la roda davantera, circulant únicament amb la llanda.

L’acusada, una noia de 26 anys de Llagostera (Gironès), en fase d’instrucció va assegurar que no recordava res i que es va adonar de tot el que estava passant quan la van aturar els mossos a Capmany (Alt Empordà). Durant el trajecte, la conductora no va fer cas de les senyals que li va fer la policia catalana i la resta de conductors. Al final, els Mossos d’Esquadra van haver de tallar l’autopista en tots dos sentits de la marxa per aconseguir que s’aturés. Quan van registrar el cotxe, van veure que hi havia una segona persona estirada totalment adormida al seient del darrere.

 

La fiscal demanava 4 anys de presó per un delicte contra la seguretat viària, però les parts han arribat a un acord al jutjat penal. Com que la noia no té antecedents, no haurà d’entrar a la presó i la pena quedarà suspesa amb la condició que no delinqueixi durant 5 anys i que faci un curs de formació i seguretat viària. A més, li han comissat el cotxe, que ja li havia retirat el jutjat d’instrucció com a mesura cautelar i haurà de pagar una multa de 3.600 euros.

 

Vegeu el vídeo:

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.818 suscriptores