Sep 13

URGENT: TV3 anuncia que retira l’anunci del referèndum

TV3 també ha fet marxa enrere i ha decidit retirar l’anunci del referèndum del proper 1 d’octubre, seguint els camins de l’Ara, que també va decidir retirar la campanya publicitària fa uns dies. En aquest sentit, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va notificar al director de TV3, Vicent Sanchis, que pot incórrer en “eventuals responsabilitats, inclosa la penal si col·labora amb la preparació o organització del referèndum de l’1 d’octubre”. 

La notificació era clara: “Us adverteixo del vostre deure d’impedir o paralitzar qualsevol iniciativa que suposi ignorar o eludir la suspensió acordada”. I seguia:  “Particularment, que us abstingueu d’iniciar, tramitar, informar i/o dictar, en l’àmbit de les vostres respectives competències, acord o actuació alguna que permeti la preparació i/o celebració del referèndum sobre l’autodeterminació a Catalunya”. 

Per Catalunya anuncia a la Fiscalia – per si vol anar avançant feina – que es posarà en contacte amb la Generalitat per publicar l’anunci publicitari retirat per aquests dos mitjans i a col·laborar amb qualsevol campanya que contribueixi a la celebració del referèndum d’independència de Catalunya. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.807 suscriptores