Dic 06

URGENT: El President Puigdemont ridiculitza la justícia espanyola en roda de premsa a Brussel·les

Avui es commemora el 39è aniversari de la Constitución espanyola i ha quedat perfectament palès el fracàs d’un articulat antidemocràtic que no s’ajusta al moment actual. Puigdemont i altres consellers segueixen exiliats a Brussel·les demanat garanties democràtiques que altres membres del seu govern no han gaudit i demà dia 7 de desembre una gran quantitat de catalans es desplaçaran fins la capital belga sota la mirada atenta del món. 

Després que el jutge del Tribunal Supremo, Pablo Llarena, hagi retirat l’euro ordre de detenció de Puigdemont i els consellers a Brussel·les i, per tant, s’hagi evidenciat el fracàs més absolut d’aquesta mesura, el mateix president Puigdemont ha destacat que “volem estar en mans d’una justícia verdaderament independent”

 

 

En aquest sentit, Puigdemont ha volgut explicar la diferència entre el Codi Penal espanyol i belga: s’atreveixen amb tot i amb gairebé tothom, perquè si ets de l’extrema-dreta no vas a la presó”. I ha afegit que “volen perseguir la rebel·lió i sedició perquè només són delicte a Espanya

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.830 suscriptores