Nov 09

URGENT: L’ANC i Òmnium tenen aquest bonic gest amb els familiars dels presos polítics

“Serà una manifestació en la qual tothom que estimi la democràcia s’hi sentirà còmode”. Aquestes han estat les paraules del portaveu d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, el relació a la gran manifestació que preparen juntament amb l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i que se celebrarà aquest dissabte a Barcelona per demanarl’alliberament dels presos polítics. El vicepresident de l’ANC, Agustí Alcoberro, per la seva banda, també ha volgut enviar un record a les persones que estan tancades a la presó i també als membres de la mesa del Parlament que avui declaren davant del Tribunal Suprem i afronten també l’amenaça de presó.

 


Segons Alcoberro, “la manifestació és molt ambiciosa”, perquè s’intenta portar a Barcelona “la quantitat de gent que es desplaça per les Diades nacionals”, cada 11 de setembre. “En el cas dels Onze de Setembre ho organitzem durant mesos, i aquí ho hem fet amb deu dies”. Tot i això, s’ha mostrat molt optimista perquè ha reconegut que la gent està “molt mobilitzada”. La manifestació serà al carrer Marina, amb la Sagrada Família al darrere.

El punt d’arrencada de la capçalera és la confluència entre carrer Marina i l’avinguda Meridiana, i s’avançarà fins a l’Avinguda Icària, que és on hi haurà els escenaris, des d’on es faran els parlaments. Com a novetat, la capçalera d’honor estarà integrada amb els familiars dels presos polítics, ha informat.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.828 suscriptores