Nov 05

URGENT: La Sexta empatisfa el nom de Xavier Trias vinculant-lo amb assumptes bruts com va fer «El Mundo»

Segons publica La Sexta, el nom del exalcalde de Barcelona, Xavier Trias, apareix avui vinculat a un ‘trust’ familiar juntament amb el nom dels seus 11 germans, el d’un nebot i el dels seus pares, que tindria vincles amb paraïsos fiscals com les Illes Verges. Això se suma a les acusacions sense fonament que ja va fer El Mundo fa uns anys.

Per arribar a aquesta conclusió, la cadena d’Atresmedia repassa la seva vida familiar i explica que el seu pare, Juan Trias Bertran, va ser un important industrial del sector farmacèutic que va fer una fortuna en vendre part de la seva empresa, IFESA, al gegant suec Astra. Les seves inicials coincideixen amb el nom d’un trust familiar gestionat pel banc suís Coutts: The JTB Family Settlement. El document és de 2008, i en ell, el despatx Appleby dóna resposta a una consulta del banc suís Coutts, que gestiona el trust familiar. L’entitat vol saber si hi ha algun conflicte amb algun dels beneficiaris del mateix.

 

FOTO: ARA.CAT

En aquest moment, Xavier Trias era candidat a l’Alcaldia de Barcelona i portaveu de CiU a l’Ajuntament i un dels beneficiaris juntament amb els seus onze germans i un nebot: Javier Cabré Trias. ‘The JTB Family Settlement’ no era l’única estructura offshore de la família Trias. Vinculada a aquest trus familiar, explica el mitjà figura una companyia registrada a les Illes Verges Britàniques.

Tot plegat després de l’empresonament del Govern català i dels líders de les entitats independentistes per tenir unes idees polítiques contàries a la Constitució.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.830 suscriptores