Mar 12

URGENT: La resposta-clatellot de Ponsatí a Illa que fa callar al sociata

La consellera d’Educació a l’exili, Clara Ponsatí, ha contestat amb molta duresa el comentari despectiu del secretari d’organització del PSC, Salvador Illa, que va dir que “Catalunya no trobarà a faltar Ponsatí“, després que aquesta anunciés la seva sortida de Bèlgica per reincorporar-se a la Universitat de Saint Andrews. “La política catalana té personatges de poca qualitat”, així és com s’ha referit Ponsatí al secretari socialista, clavant-li un bon clatellot que l’ha deixat distret.

 

 

La fins ara titular d’Ensenyament ha explicat a Catalunya Ràdio que la decisió d’anar-se’n al Regne Unit l’ha pres “per tenir una vida professional i guanyar-se la vida”, un canvi d’aires que fa que Ponsatí no formi part, probablement, del Consell de la República.

Pel que fa a l’ordre del dia de la política catalana, Ponsatí va exposar que no es poden descartar unes eleccions, i avui hi ha tornat: “Pot ser que s’hagin de repetir les eleccions, però si es fa serà perquè no ens permeten posar en pràctica el resultat dels comicis del 21-D”.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.829 suscriptores