Oct 04

URGENT: Jugada mestra de Puigdemont amb l’Església per aconseguir la mediació

El Govern de la Generalitat està treballant per aconseguir que l’arquebisbat de Barcelona, liderat per Joan Josep Omella, i l’abat de Montserrat, Josep Maria Soler, intervinguin com a mediadors entre Catalunya i l’Estat, tot i que, com era d’esperar, el Gobierno de Rajoy manté un tancament absolut sobre una hipotètica mediació.

 

 

 

La mediació vindria tant de l’àmbit d’autoritats internacionals com del món de l’Església. Aquests contactes ja fa setmanes que s’estan treballant, en concret amb Joan Josep Omella i Josep Maria Soler, trobades que es fan a petició del govern de la Generalitat però també des de fora de Catalunya.

En aquest sentit,, Omella va qualificar de “deplorable” la “situació de violència” a Catalunya i va demanar “diàleg i pregària”, després de la brutal càrrega policial en alguns dels col·legis electorals on es votava el referèndum. L’arquebisbe va destacar que calia “trobar una sortida pacífica i democràtica a la situació que s’està vivint”. “Encomanem-ho al Déu de la pau”, va concloure. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.818 suscriptores