Oct 26

URGENT: Duran i Lleida amb Rajoy i contra la Declaración d’Independència

L’expresident de la desapareguda Unió Democràtica de Catalunya, Josep Antoni Duran i Lleida, ha participat a una entrevista a Las Mañanas de TVE, on s’ha mostrat “adolorit i trist” amb l’actual situació que es viu a Catalunya. En aquest sentit, el líder democristià considera que “tot l’autogovern que s’ha aconseguit treballant durant dècades pot esfumar-se si hi ha una declaració unilateral d’independència (DUI)”.

“Espanya des del 78, i amb ella Catalunya, ha viscut les dècades de major progrés econòmic i social. I en el cas de Catalunya, d’autogovern. Tot això tinc la sensació de que en poques hores o pocs dies es va al garete. Costarà molt reconstruir-ho. Hi ha una convivència trencada a Catalunya”, ha lamentat Duran i Lleida.

FOTO: LA TERCERA VIA

El exlíder de la històrica formació democristiana li va confessar al presentador del programa, Julio Somoano, que veia “gairebé inevitable” l’aplicació de l’article 155. Sobretot després de l’ocorregut en el Parlament de Catalunya a principis de setembre, “quan es van prendre decisions contra la constitució i contra el propi Estatut”.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.829 suscriptores