Ene 11

URGENT: Detenen “El Yoyas” per violència de gènere i els cuñados protesten

Carlos Navarro, conegut com El Yoyas, després de participar com a concursant  en la segona edició de Gran Hermano l’any 2001, ha estat detingut a la illa de Gran Canària per un presumpte delicte de violència masclista. El Yoyas està acusat d’un delicte de coacció en l’àmbit de la llar contra la també concursant del ‘reallity’  Fayna Bethencourt. Després de passar la nit a la garjola de la localitat de Vecindario, El Yoyas ha prestat declaració en el Jutjat de Violència sobre la Dona de Telde.

Els fets van succeir dimecres 10 de gener, a la localitat de en Agüimes, al sud-est de la illa de Gran Canària, on El Yoyas va ser detingut per la Guàrdia Civil de matinada. El Yoyas i Fayna porten 17 anys junts i tenen dos fills en comú. Carlos Navarro va ser triat regidor del seu poble, Vilanova del Camí, a les eleccions municipals de 2015.

Ràpidament la reacció de la resta de ‘cuñados’ no s’ha fet esperar i han criticat durament la seva detenció i han defensat la seva innocència. “És impossible que Carlos Navarro hagi fet això”, han repetit.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.827 suscriptores