Nov 30

URGENT: Carles Puigdemont a TV3: El Club del 155 té l’àrbitre a favor

El President de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha concedit una entrevista en directe a Els Matins de TV3, des de Brussel·les, des d’on s’ha mostrat molt contundent amb el bloc unionista de l’article 155 de la Constitución española, de qui ha dit que han fet un “cop d’Estat” sobre la mateixa constitució.

“Han canviat les regles del joc” a la seva conveniència. En aquest sentit, davant les preguntes de Lídia Heredia ha insistit en les “trampes” del Partido Popular amb l’objectiu de “canviar uns resultats electorals”, els del 27 de setembre de l’any 2015 que no els anaven a favor.

 

Pel que fa al desenvolupament de la campanya, el President electe de Catalunya ha explicat que la seva sortida cap a Bèlgica serà l’estratègia que permetrà “explicar-se”, i fer una campanya electoral “en les condicions més beneficioses”, davant l’alternativa espanyola de repressió i que no garanteix la llibertat d’expressió. En aquesta línia ha ironitzat sobre el diàleg amb Mariano Rajoy: “si abans no em trucava ara menys”. 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.828 suscriptores