Oct 22

Una nena de quart d’ESO cau per la finestra de la classe

Dur cop a l’escola catalana. Una alumna de 4t d’ESO de l’Escola Pia Nostra Senyora de Barcelona es troba ingressada en estat greu a l’Hospital de la Vall d’Hebron d’aquesta ciutat després de precipitar-se des d’una classe situada al tercer pis de l’edifici de l’escola. A la classe on van succeir els fets hi havia presents tant professors com altres alumnes, i el Consorci d’Educació ha activat el protocol d’emergència previst per a aquests casos.

FOTO: Metges de Catalunya

L’escola ha enviat un comunicat on ha assegurat que els fet s’han produït “per raons que en aquests moments desconeixem. “Estem rebent suport dels Serveis Educatius de la Generalitat i de l’Ajuntament de Barcelona. S’ha atès als alumnes de la classe i, després, s’ha fet també una coordinació amb l’equip de professors del centre per poder informar a tots els alumnes de l’escola”,  comunica la direcció del centre. 

 

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets. Segons fonts de l’Hospital de la Vall d’Hebron, la jove es troba en estat greu però estable.