Nov 21

Una extranya malaltia té a la Infanta Elena sense poder moure’s del llit des de fa dies

FOTO: LECTURAS

FOTO: LECTURAS

La infanta Elena pateix una malaltia que li impedeix posar-se en peus i que l’obliga a estar estirada al llit des de fa diversos dies. És per això que la primogènita del Rei Juan Carlos I i germana del Rei Felipe VI ha excusat la seva presència en un acte aquesta setmana a causa d’aquesta dolència.

“SAR la Infanta Elena està en el llit malalta i no ha anat a treballar. Em demana que la disculpin i que canviïn la data si pot ser, ja que li resultarà impossible asistir demà al sopar”, explicava la nota enviada en un fax urgent des de La Zarzuela als organitzadors d’un esdeveniment al que tenia pensat assistir en ‘Las Majas de Goya’, la popular penya taurina integrada per dones.

Els rumors parlen únicament “d’una grip” però uns altres més alarmants detallen que estem davant unes seqüeles físiques després de la seva caiguda d’un cavall el passat 1 de setembre. En aquest sentit es parla que després d’aquesta caiguda Elena de Borbó està patint forts dolors d’esquena que, en ocasions, li impedeixen mantenir-se dreta, anar a treballar o assistir als actes socials als quals s’havia compromès per endavant. Lògicament, des del passat un de setembre, la filla de Juan Carlos I i  Sofia no ha tornat a muntar a cavall.

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.806 suscriptores