Nov 11

Una empresa espanyola insulta els mexicans després de la victòria de Trump

FOTO: TWITTER

FOTO: TWITTER

Molts de vosaltres coneixereu l’empresa d’ulleres de sol Hawkers, que amb pocs anys ha aconseguit seduir a mig món gràcies a una bona campanya de màrqueting i uns preus moderats. Tot i això, una “cagada” a Twitter la pot portar a la ruina. I és que el dia abans de la celebració de les eleccions presidencials als Estats Units disputades entre Hillary Clinton i Donald Trump van publicar un controvertit tweet: 

“Mexicanos, pónganse estos lentes (ulleres) para que no se les noten los ojos hinchados mañana con la construcción del muro”.

 

Com no podia ser d’una altra manera, les reaccions contra l’empresa no s’han fet esperar i aquesta ha començat a rebre comentaris, crítiques i queixes dels usuaris. I només clients particulars poc coneguts, sinó personalitats destacades A com el pilot de Fórmula 1 Sergio Pérez o l’equip de beisbol Diablos Rojos de la lliga mexicana també ha anunciat el fi de les relacions comercials de l’empresa.

Sergio Pérez: Que mal comentario, Hoy mismo acabo mi relación con @HawkersMX .Nunca voy a dejar que nadie se burle de mi País!   

Diablos Rojos: @HawkersMX Nuestra está por encima de todo, a partir de ahora sus productos ya no estarán disponibles en nuestra tienda. https://twitter.com/hawkersmx/status/796233856697319424