Dic 03

Una dirigent de Ciudadanos perd la cartera i els diners que hi portava acaben a la Caixa de Solidaritat per aquest motiu

Marta Saldaña, militant de Ciudadanos al País Basc va perdre la seva cartera amb quatre-cents euros al seu interior. Qui la va trobar, no va utilitzar les targetes de crèdit ni la seva documentació amb usos fraudulents, sinó que es va limitar a agafar aquesta quantitat de diners i ingressar-la al compte corrent de les entitats independentistes conegut com a ‘Caixa de Resistència’ i que serveix per pagar les fiances imposades per la justícia espanyola als presos polítics catalans entre altres repressions espanyoles.

 

La Policia Local de Vitoria li va entregar la cartera, trobada dins d’una bústia de correus, sense els diners a l’interior però amb una nota anònima: “els diners han estat abonats a la caixa de resistència catalana” per paliar el mal que esteu fent als catalans partits com el vostre. I amb un ‘postdata’ sorprenent: “paga el que deus a la Seguretat Social”, de manera que la Sra. Saldaña, tot i portar quatre-cents euros en efectiu a la cartera, tenia un deute amb aquest organisme, fet que no demostra gaire patriotisme per part seva. 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.830 suscriptores