Nov 18

ÚLTIMA HORA Salta la sorpresa: Llanos de Luna acomiadada com a delegada del govern a Catalunya

FOTO: EL MUNDO

FOTO: EL MUNDO

El diputat del PP Enric Millo serà el nou delegat del Govern espanyol a Catalunya en substitució de Maria de los Llanos de Luna, que ha estat acomiadada, El diputat, que fins ara era portaveu del PP al Parlament, ha anunciat aquest matí la seva renúncia al càrrec i l’assumpció del nou.

Cal recordar que Millo va arribar al Parlament sota les sigles d’Unió dins de la candidatura de CiU per Girona, aporta un to molt més dialogant i amb major facilitat per obrir els ponts a què es va referir la nova responsable d’Administracions Públiques, la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría, la setmana passada en afegir aquesta secretaria al seu departament.

Millo va assumir per primer cop l’acta de diputat en les eleccions del Parlament de Catalunya de l’any 1995 i va formar part del grup de CiU fins el 2003. Posteriorment, va passar al PP, tot i que l’exsecretari general d’ERC, Joan Puigcercós, va explicar que havia intentat prèviament un acostament a les files d’Esquerra. Un possibilista en tota regla. Per no dir-ho d’una altra manera. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.820 suscriptores