Nov 08

ULTIMA HORA: PP, PSOE i C’s aproven el suplicatori d’Homs

FOTO: LA VANGUARDIA

FOTO: LA VANGUARDIA

PP, PSOE i Ciudadanos donen suport avui dimarts a la tramitació de suplicatori per investigar el portaveu del PDC, Quico Homs. Ho faran a la comissió de l’Estatut del Diputat on es tramita aquesta petició que ha cursat el Tribunal Suprem amb l’objectiu de depurar les responsabilitats de l’exconseller i ara diputat del Congrés en l’organització de la consulta sobiranista del 9 de novembre del 2014. Està previst que la votació es dugui a terme aquest mateix mes. 

Homs ja va comparèixer dijous passat, a porta tancada, davant els membres de la comissió que són un per cada grup parlamentari. El diputat català va declarar que es tracta d’un procés polític impulsat des del Govern.

Encara que només hi ha un diputat representant cada partit, en aquesta comissió funciona el vot ponderat, això vol dir que cada un representa els vots del seu grup en el Ple, de manera que tot apunta que la Comissió acabarà tramitant el suplicatori perquè hi donen suport el PP, Ciutadans i el PSOE, que sumen 250 diputats.