Oct 13

ÚLTIMA HORA: El PP avança les rebaixes d’hivern i fa aquesta oferta a Catalunya

García-Margallo en una entrevista amb Mònica Terribas a El Matí de Catalunya Ràdio, ha manifestat que s’estan plantejant fer l’oferta de l’any a Catalunya i que aquesta sigui considerada com a “nació, però sense dret a decidir” i també “millorar el finançament” ja que reconeix que hi ha molts problemes en aquest aspecte. 

D’altra banda, en el to que ja ens tenen acostumats, Margallo ha recordat el “no és no” (com si fos Pedro Sánchez) en referència al RUI: “és impossible la celebració d’un referèndum, la Constitució no ho permet” i ha afegit que “a Espanya regeix el principi d’integritat territorial”. Davant les comparacions amb Escòcia de la periodista, Margallo ha repetit que “no es poden comparar ambdós supòsits, ja que el Regne Unit no té la mateixa Constitució que Espanya”. 

Recordem que fa deu anys el PP estava immers en una campanya de signatures contra “l’Estatut de Zapatero” que definia Catalunya com a nació i que proposava un finançament més just que s’allunyés del “cafè per a tothom”. Ara -en un intent d’acontentar els més sentimentals- fan aquesta oferta, oferta que arriba tard i que és del tot insuficient. No canviarem un “cafè per a tots”, per un “cafè descafeinat”.