Nov 29

ÚLTIMA HORA: La CUP deixa en mans de la militància aprovar o no els pressupostos

 

FOTO: CCMA

FOTO: CCMA

La CUP ha assegurat la seva disconformitat amb el projecte de Pressupostos que el Govern ha presentat aquest dimarts i ha manifestat que “no són els millors possibles”. La diputada de la formació anticapitalista, Eulàlia Reguant, ha lamentat que els comptes “no explorin tots els marges existents per ampliar els ingressos”, malgrat que ha celebrat que “per primera vegada es gravi el 4% de la població que fa servir pantalles per pagar menys impostos”.

 

Ha continuat les seves declaracions apuntant que “uns pressupostos que no aborden de manera clara la pobresa, no poden ser els més socials de la història”, en resposta a la tesi que sosté el Govern. “Aquests no són els millors Pressupostos possibles i la conselleria d’Economia ho sap”.

 

La CUP tampoc ha aclarit si donarà suport als comptes de la Generalitat per al 2017 i els han deixat a mans de la militància: “són les assemblees i la militància de la CUP la que decidirà, com sempre, les que decidiran quina serà la postura de la CUP”. Reguant ha subratllat que “queden encara molts debats i molts processos i CUP prendrà la decisió quan consideri que l’haurà de prendrà”.

 

 

 

jetpack_subscription_form title=”Subscriu-te a les nostres notícies” subscribe_text=”Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya” subscribe_button=”Subscriu-te” show_subscribers_total=”1″]