Oct 13

ÚLTIMA HORA: Jugada mestra del Col·legi de Metges que complicarà l’estratègia a l’Estado español

El president del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC), José Vilaplana, ha demanat que no es posi en dubte la professionalitat i independència dels metges que van emetre els certificats dels ferits de l’1 d’octubre. Vilaplana recorda, en aquest sentit, que els professionals de la medicina actuen sempre guiats pel codi deontològic a l’hora d’atendre i diagnosticar pacients.

 

‘Els metges catalans van certificar allò que van veure’, ha declarat Vilaplanament enfadat, en relació als mitjans de comunicació unionistes que posen en dubte el nombre i l’estat dels ferits. És per això, que ha engegat una jugada mestra consistent en demanar als serveis jurídics del CCMC que avaluïn les accions legals a emprendre contra els mitjans que han publicat informacions no contrastades i sense citar fonts. 

 

D’aquesta manera, aquesta nova jugada mestra d’aquest importantíssim col·lectiu dins del teixit català, s’afegeix a la duta a terme pels advocats catalans i ja explicada a Per Catalunya (AQUI), que recolliran denuncies per les lesions causades pels agents de les forces d’ocupació espanyoles. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.818 suscriptores