Oct 04

ÚLTIMA HORA: Gerard Piqué dóna la cara i explica realment què pensa sobre el referèndum

El jugador del FC Barcelona, Gerard Piqué, ha pronunciat una roda de premsa des de la concentració de la selecció espanyola on, sense pèls a la llengua, ha parlat sobre el referèndum d’independència que va viure Catalunya diumenge. El central català ha estat molt clar i no ha esquivat les preguntes dels periodistes espanyols que tenien el clar objectiu de deixar-lo en ridícul. En aquest sentit Piqué ha apostat clarament pel dret  a decidir dels catalans; “a votar sí, a votar no, a votar en blanc… en definitiva a votar”. 

 

Davant la insistència dels reporters sobre la conveniència de seguir representant La Roja Piqué ha dit que “no té cap problema amb Espanya” i tot i no contestar si és partidari de la independència, ha anat més lluny i ha explicat que “fins i tot un independentista podria jugar amb Espanya, perquè no tindria res contra aquest país, la independència és a favor d’un nou estat, no en contra de cap”. 

 

Quant al discurs del Rei, ha reconegut que no el va poder veure i que per tant no el pot valorar personalment perquè no en té informació però que algunes fonts li han dit “que no va ser gens proper amb Catalunya ni amb els ferits”. 

 

 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.820 suscriptores