Ene 14

ÚLTIMA HORA: El Deutsche Bank pronostica la independència per l’any 2017

 

El referèndum català que ens portarà a la independència i que tindrà lloc aquest 2017 es farà sí o sí, per molt que des de corrents unionistes ens vulguin atemorir: com va dir el President Puigdemont, referèndum o referèndum. I així serà. Tant és així que el gran banc alemany Deutsche Bank ha inclòs aquest esdeveniment per davant del Brexit entre els temes  més importants que han de tenir en compte els inversors l’any 2017. Es tracta d’un llistat de 30 punts que apareix en el Global Markets Research de l’entitat alemanya.

Aquest llistat dels temes importants que afectaran als inversors aquest any s’obre com a màxima prioritat a tenir en compte amb el capítol de despeses d’Estats Units en infraestructures i, en segon lloc, l’ajustament d’aranzels del país nord-americà. A continuació 28 punts més, on la ‘votació d’independència de Catalunya’ figura a l’ordinal 21. Un objectiu capdal, si tenim en compte que el desenvolupament del Brexit figura en el número 22 i el risc d’augment d’increment de les taxes, en el número 23, essent, fins i tot, més important que les relacions entre Estats Units i Rússia, que ocupen el número 26 de la llista, o unes eleccions anticipades a Itàlia, que ocupen el lloc número 27.

 

 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.818 suscriptores

1 ping

  1. […] Hem de recordar que el Deutsche Bank també va incloure el referèndum català entre els temes “calents” pels inversors per a aquest any, tal com us vam explicar des de Per Catalunya (AQUÍ).  […]

Los comentarios han sido desactivados.