Nov 14

ÚLTIMA HORA: Detingut a Tordera un home armat que s’havia atrinxerat en un pis

tordera

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home que aquest matí s’havia atrinxerat en un pis de Tordera (Maresme). 

 

La detenció s’ha dut a terme durant un operatiu conjunt dels Mossos i la Policia Local i han resultat detinguts quatre homes i unn cinquè home s’ha escapat. Anava amb una arma de fogueig i s’havia amagat en un pis pròxim a la plaça de l’Església d’aquesta localitat maresmenca, concretament al carrer Sant Jordi. Durant l’actuació del Grup Especial d’Intervenció, l’home ha acabat sent detingut com els seus altres quatre companys. 

Els Mossos han acordonat els voltants de l’habitatge i els agents han aconseguit entrar al domicili on hi havia el fugitiu i han inspeccionat l’habitatge. 

El detingut havia fugit d’un control de la Policia Local de Tordera, que havia cridat l’alto a un vehicle amb cinc ocupants després d’observar que els seus moviments eren sospitosos. Dos ocupants més del cotxe també han intentat escapar però els han pogut arrestar immediatament.

Segons informa Ràdio Tordera, dos dels agents que han intervingut a la operació han estat atesos per l’ambulància al mateix lloc dels fets. No obstant, no es tractaria de ferides d’especial consideració.