Feb 16

ÚLTIMA HORA: Detingut l’assessor d’urbanisme de Ciudadanos Barcelona en una operació anti-droga

 

Un assessor municipal de Ciudadanos a Barcelona és un dels dotze detinguts en una operació dels Mossos d’Esquadra contra una xarxa que conreava marihuana per vendre-la a dos clubs cannàics de Barcelona, entre ells el primer que es va crear a Catalunya. Es tractaria de l’assessor en urbanisme del partit ‘taronja’ a Barcelona Luis Ignacio R., arquitecte de professió. 

La recerca es va iniciar al juny de 2016, arran de la troballa d’una nau industrial on es conreava marihuana i s’hauria culminat fa pocs dies. Després de les primeres indagacions, els investigadors van acreditar l’existència d’una xarxa que conreava marihuana de forma intensiva en diverses poblacions de l’àrea de Barcelona, com El Prat de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Rubí i Sabadell. Posteriorment, els agents van descobrir que la destinació dels cultius eren diverses associacions cannábicas de Barcelona, una en el districte de Sant Martí de Barcelona i una altra en la Barceloneta. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.821 suscriptores

1 ping

  1. […] una organització que cultivava marihuana per vendre-la a associacions cannàbiques de Barcelona -tal com us vam explicar des de Per Catalunya- era assessor municipal de Ciudadanos a l’Ajuntament barceloní. L’assessor […]

Los comentarios han sido desactivados.