Jun 19

ÚLTIMA HORA: Detingut el cap de Policia Nacional de Mataró a la Operació Antidroga de la Mina

Avui inspector en cap de la Comissaria de la Policia Nacional de Mataró, Félix Riesco, ha estat detingut en el marc de l’operació antidroga que s’està duent a terme al barri de La Mina de Sant Adrià del Besòs. Així, agents dels Afers Interns del Cuerpo Nacional de Policia l’han detingut acusat de -presumptament- revelar secrets i acceptar suborns, en un cas vinculat a les bandes criminals organitzades que actuen al conflictiu barri.

 

Tot i això, Riesco ha quedat en llibertat però suspès de sou i feina. Segons informa el diari El País ell seria la persona que avisava La Mina de les operacions contra el tràfic de drogues, perquè els seus ‘col·laboradors’ es poguessin organtizar o amagar. La detenció ha anat a càrrec de la pròpia Policia Nacional però l’operació policial d’aquest dilluns a Sant Adrià el lideren els Mossos d’Esquadra, contra una organització criminal establerta al barri de La Mina. 

Tal com us hem explicat des de Per Catalunya (AQUÍ) en l mateix operatiu els Mossos han detingut el regidor del PSOE d’aquest municipi, Juan Carlos Ramos, que estaria també relacionat amb els traficants de droga. En l’operatiu, el cos català de policia hauria intervingut importants quantitats de diners en efectiu, 162 quilos de plantes i 15 quilos de cabdells de marihuana.

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.818 suscriptores