Nov 30

ÚLTIMA HORA: Denuncien la desaparició d’una altra menor a Barcelona

img_lferro_20161130-111746_imagenes_lv_terceros_maria_planas-105-klgb-u412281558764ao-992x558lavanguardia-webGairebé una setmana després de la desaparició de Martina Alemany, la jove que va marxar de casa el passat 21 de novembre a Barcelona i que va ser localitzada hores més tard a Donsti gràcies a la col·laboració ciutadana, una altra menor ha desaparegut a la capital catalana.

Es diu Maria Planas, té 14 anys i va ser vista per última vegada el dimarts 29 de novembre al vespre al barri del Clot. Al moment de la desaparició portava una jaqueta verda tipus ‘bomber’ i anava acompanyada d’un noi. El pare de la menor despareguda ha començat una campanya a les xarxes socials a la recerca de pistes que ajudin a trobar la jove i demanant que qui la vegi o tingui alguna pista de Maria cridi urgentment al 112.

Els Mossos d’Esquadra han confirmat que el mateix dia de la desaparició de la menor es va denunciar el succés a Girona i que s’està duent a terme una intensa cerca. La recerca se centra a Barcelona i Girona.

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.817 suscriptores