Nov 15

Trencadissa al PSOE de Tarragona per aquestes dues imposicions a les llistes

Revolta al PSOE de Tarragona després de l‘inesperat segon lloc de Carles Castillo a la llista del PSC a aquesta demarcació per encarar les eleccions imposades del 21 de desembre. Aquesta modifcació d’última hora ha creat malestar dins la parròquia socialista tarragonina ha creat cert malestar en el partit. 

El candidat assegura que se sent “impotent i enfadat”, com la resta de militants, perquè “els despatxos ens treien allò que primer les agrupacions, i el consell de federació després, vam votar i aprovar per unanimitat”, fen referència al fet que havia estat escollit ell com a cap de llista i després relegat al segon lloc. “M’hagués il·lusionat i enorgullit molt tornar a encapçalar un projecte comú que totes i tots compartim”.

Castillo, tot i això, ha fet saber que “el partit està per sobre de tot” i donara el seu suport  a la primrea de la llista, la vallenca Rosa M. Ibarra. La situaicó igual del país “ens obliga a apartar les discrepàncies orgàniques per centrar-nos en allò que totes i tots volem, un PSC fort”, ha conclòs. 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.828 suscriptores