Oct 28

Traició d’en Bartomeu: El Barça no reconeix la República Catalana

Vint-i-quatre hores després, el FC Barcelona encara no ha emès cap comunicat ni ds’ha pronunciat a les xarxes socials sobre ladeclaració d’independència de la República Catalana al Parlament. D’aquesta manera, el Barça es posa al nivell de l’Espanyol (que no sorprèn que no ho faci) i queden enrere èpoques en què el ‘més que un club’ era un dels motors de l’independentisme, amb iniciatives i reinvindicacions sobiranistes impulsades per l’ANC i Òmnium Cultural. 

Precisament la relació entre el club i els independentistes en general i aquestes associacions en concret s’ha vist deteriorada en els últims dies. La decisió del club de jugar el passat 1 d’octubre per la por de no perdre els tres punts, prioritzant així la qüestió esportiva davant d’una qüestió de país va provocar el rebuig de la majoria d’afeccionats. 

A més, la setmana passada, el club no va permetre exhibir pancartes en suport dels Jordis ni al Camp Nou ni al Palau Blaugrana i el president Josep Maria Bartomeu va explicar durant l’assemblea de socis que “ningú té dret a apropiar-se políticament” del club, referint-se a les esmentades associacions. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.833 suscriptores