Dic 04

Totes les mentides de “l’atac” a una família unionista de Balsareny que demostra qui són realment

Des d’aquest diari, fa unes setmanes us explicàvem la notícia que un grup de feixistes havia insultat i intentat agredir uns avis independentistes. Avui s’ha descobert que un dels membres d’aquell comando d’ultra-dreta és el pare de la família de Balsareny a qui Rajoy va trucar després que informessin que un grup d’independentistes els va intentar cremar la casa. Res més lluny de la realitat. El diari unionista El Español ha entrevistat la mare de la família, una noia de 26 anys que diu que els seus fills de 14 – Espanya profunda tenint fills amb 12 anys – i 11 anys estan patint. La filla gran és coneguda al poble per arrencar cartells independentistes adoctrinada pels seus pares.

Així mateix, el “padre de familia” té relacions d’amistat amb Raul P.M, un conegut espanyolista amb múltiples antecedents que es troba a presó per trencament del tercer grau penitenciari després de diversos danys.

 

 

Tot un exemple de la classe de púrria que el Club del 155 considera exemplar. I tot un exemple del que no som els catalans. La gent maldestre, maleducada i que viu dels impostos dels ciutadans que treballen ja poden anar fent via cap al seu país, on Rajoy els hi farà un lloc d’honor, començant per aquesta família espanyola “exemplar”.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.830 suscriptores