Ene 06

El terror a l’aparell s’escampa entre la militància de Ciudadanos

 

FOTO: CADENA SER

FOTO: CADENA SER

Els crítics de Ciudadanos estan ultimant tots els preparatius pensant en l’Assamblea General prevista pel proper mes de febrer. En aquest sentit, els membres de TranC’sparencia han denunciat, com era d’esperar, la falta de democràcia interna i han reclamat un procés de regeneració acompanyat de fets: “Ciudadanos ha d’aplicar en el seu funcionament intern allò que reclama a les institucions”, afirma José María del Romero, un dels ponents presents. 

Així, doncs, TranC’sparencia vol promoure una candidatura a la próxima Asamblea General de Ciudadanos amb unes propoestes molt clares: defensa del projecte polític de Ciudadanos, enfortiment de la democràcia i transparència internes, garantir els drets dels afiliats i garantir la llei de “un militant, un vot”.  

Aquest col·lectiu compta amb el suport de 350 o 400 persones i la seva ambició no es queda curta, ja que consideren que fins a 1.200 militants s’integraran al seu priojecte: “Hi ha companys que tenen por i que per manifestar les seves idees els han obert un expedient sancionador”. 

 

Paral·lelament, Diego Gutiérrez, ha estat un dels altres ponents i ha manifestat la seva voluntat de “recuperar la ill·usió perduda per les mancances de la democràcia interna del partit i, per l’altre presentar compromissaris a la propera Assamblea General”. 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.807 suscriptores