Sep 17

Tejero demana aturar “el golpe de Estado separatista” i escriu aquesta cavernícola carta

L’extinent coronel Antonio Tejero Molina també ha volgut donar la seva opinió sobre referèndum d’independència que se celebrarà a Catalunya el proper 1 d’octubre. El guàrdia civil colpista ha escrit una carta al diari La Gaceta en què valora la situació actual que s’està vivint a Catalunya. Evidentment, el diari no ha tingut cap problema en compartir-ja que s’ajustava perfectament a la seva línia editorial: 

 

“Estem veient com el govern del senyor Rajoy és totalment estàtic davant els fets independentistes catalans i continua, en aquestes dates, intentant diàlegs infructuosos i prenent petites mesures, com la persecució de les paperetes del referèndum, emprant per aquesta tasca el digníssim cos de la Guàrdia Civil”, etziba.

En aquesta mateixa carta, opina que el rei Felip VI hauria d’haver actuat davant d’uns fets de tanta excepcionalitat aplicant mesures “més coercitives”. Tejero considera que als protagonistes de l’assalt al Congrés dels Diputats se’ls va jutjar amb molta duresa i ara, en canvi, s’està permetent als independentistes incomplir les lleis amb “total impunitat amb l’agreujant de vantar-se’n”. Creu que el president Puigdemont i la seva “comparsa” fa temps que haurien de ser a la presó.

El colpista conclou el seu escrit jurant fidelitat a Espanya, a la seva història, màrtirs, herois i, en l’actualitat, a la seva unitat i grandesa, “en defensa de les quals donaria a gust la meva vida i la dels meus enemics”.

 

NOTA: Carta publicada a La Gaceta en castellà i traduïda al Català. 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.818 suscriptores