Servei Declaració de la Renda: Simulació gratuïta i pagament a la Hisenda Catalana amb garanties

Des de Per Catalunya, a través del nostre advocat (número de col·legiat 3.224) Pol Nadal del Grup Girolex, oferim un servei on-line o presencial 100 % personalitzat.

Pol Nadal

A partir de les dades de l’esborrany de la Hisenda espanyola afegim possibles millores que l’Agència Tributària espanyola sol ometre (lloguers, pensions per fills o anteriors cònjuges ,fills nascuts el 2016, etc).

Amb un tracte directe i proper amb el client intentem aconseguir millores que, en molts casos, milloren substancialment el resultat.

Oferim una simulació totalment gratuïta i sense compromís. Solament si t’interessa continuar amb la tramitació el cost és de 60 euros (IVA Inclòs). No t’hauràs de preocupar de res més. Ens encarreguem de la tramitació i la presentació davant la Hisenda espanyola i et lliurerem una còpia. A més, ens pots pagar una vegada la Hisenda espanyola t’hagi ingressat a tu els diners.

10 % DE DESCOMPTE EXCLUSIU PER A SOCIS DE L’ANC, ÒMNIUM CULTURAL i MILITANTS DE PARTITS SOBIRANISTES

En cas que el resultat sigui a pagar, si així ho desitges farem tots els tràmits perquè l’ingrés es faci a la Agència Tributària de Catalunya sense cap risc i complint amb tots els requisits legals.

Contacta amb nosaltres al telèfon 696 69 99 79  o al correu electrònic percatalunya@percatalunya.cat   Si desitges que la gestió sigui presencial ens trobaràs a:

Carrer del Riu Güell 4b Codi Postal: 17001 GIRONA

Aquests són alguns dels fets que poden millorar la teva declaració

Compra d’habitatge habitual. Per poder accedir a aquesta deducció els habitatges han de ser comprades abans de l’1 de gener de 2013.

Lloguer d’habitatge habitual. Si el teu lloguer es va signar abans de 2015 podràs deduir per aquest concepte un 10,05% de les quantitats aportades sempre que la teva base imposable sigui inferior a 24.000 euros.  En base a una deducció existent a Catalunya et pots estalviar fins a 300 euros més si compleixes una sèrie de requisits.

Donatius. Les teves obres benèfiques i aportacions en forma de donatius et permetran pagar menys imposats. En concret, el podràs desgravar entre un 10% i un 30% depenent del donatiu. S’inclouen també a partits polítics. A Catalunya existeix una deducció adicional per donacions Les entitats que tenen per finalitat el foment de la llengua catalana, el foment de la recerca científica i el desenvolupament i la innovació tecnològics, i les fundacions i associacions que figuren en el cens d’entitats ambientals vinculades a l’ecologia i a la protecció i millora del medi ambient.

Mares treballadores. Les mares treballadores de fills menors de 3 anys poden desgravar fins a 1200 euros. Es tracta d’un impost negatiu.

Famílies monoparentals i nombroses: Funciona de manera similar a la deducció per mares treballadores encara que hi ha una sèrie de requisits.

Protecció del Patrimoni Històric Español i el Patrimoni Mundial. Podràs deduir un 15% d’aquest tipus d’inversions encara que la deducció en si no podrà superar el 10% de la base liquidable.

Planes de pensions: Podràs reduir les aportacions que facis al teu pla de pensions fins a un màxim de 8.000 euros en un 30 %

Pensions compensatòries i anualitats per aliments. Desgraven en cas de ser decretades pel jutge. En el cas de les pensions compensatòries amistoses també.

Quotes satisfetes a sindicats professionals: Redueixen la base imposable

Quantitats percebudes en l’exercici però que s’han generat en dos o més anys (indemnitzacions laborals, assegurances de vida, etc)

Naixement de fills el 2016. Canvia el mínim personal i a Catalunya s’estableix una deducció de 300 euiros

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.827 suscriptores