Nov 09

Sense por: la CUP de Reus planta cara al PP

FOTO: DEL CAMP.CAT

FOTO: DEL CAMP.CAT

Aquest dilluns, 7 de novembre, el Partit Popular de l’Ajuntament de Reus va demanar públicament tenir accès a les imatges de les càmeres de seguretat del consistori del Baix Cam per esbrinar qui és l’autor de la “bretolada” de penjar l’estelada a la façana del Palau Municipal. Des de la CUP de Reus, en una nota de premsa, lluny d’amagar-se, han fet públic que van ser quatre regidors del seu partit, Marta Llorens, Oriol Ciurana, Mariona Quadrada i Xavier Angelergues els que van accedir al terrat i van penjar l’estelada. 

Segons el comunicat del partit cupaire, “no va posar a ningú en perill ni posa en dubte la seguretat de la casa de la vila reusenca i que queda en el mer simbolisme. Allò que a nosaltres ens sembla realment perillós és que en ple 2016 i en democràcia es detingui una alcaldessa per no retirar una bandera”. Així, doncs, des de la CUP es carrega contra el Partit Popular i s’assegura que “han escollit polititzar la justícia per intentar frenar una mobilització popular a favor de la independència”. 

Aquests mateixos dirigents aprofiten per recordar que “el procés per la independència avança i més fort que mai. Aquest juny esperem aprovar les lleis de desconnexió i celebrar el referèndum definitiu el proper setembre. Mentrestant, davant els atacs antidemocràtics de l’Estat espanyol, la CUP i entenem que la resta de forces independentistes, continuarem mobilitzant la població que volem avançar cap a una República justa i solidària”, conclou el comunicat.