Jun 03

Seguidors “merengues” es queden sense veure la final

Un grup d’aficionats que havien contractat un vol amb EasyJet per viatjar a Bristol, designat per la UEFA com a aeroport oficial de destinació per als seguidors madridistes, es quedaran sense poder arribar a la final de la Lliga de Campions davant la Juventus per l’ajornament del vol al dia següent.

El vol en qüestió havia de sortir a les 21.45 hores d’aquest divendres, al migdia ja apareixia retardat a les 22.15 hores i posteriorment a les 22.45 hores. Quan els passatgers van acudir a l’embarcament, el personal de terra de la companyia els indica que “el vol ha estat desviat a València a causa del mal temps”. “Ens assabentem que va ser l’únic avió de tot l’aeroport que va ser desviat a València per aquesta causa, i des de ‘flightradar’ vam poder comprovar que seguien sortint i aterrant avions sense problema”, ha explicat el passatger.

S’estableix com a hora de sortida les 23.45 hores, que torna a ser retardada a les 00.45 hores, hora en la qual finalment els confirmen que el vol ha estat cancel·lat i sortirà l’endemà a les 16.15 hores, que després modifiquen a les 14.45 hores. “A aquesta hora, amb la durada del viatge, el trasllat a l’estadi i entrar, ens deixen sense possibilitats d’arribar a temps al partit”, ha manifestat un dels afectats, visiblement enfadat. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.825 suscriptores