Ene 12

El sector ‘català’ de Ciudadanos es revolta contra Rivera

FOTO: EL DESPERTTADOR

FOTO: EL DESPERTTADOR

Ciuadadanos està intentant definir-se ideològicament i alguns dels seus militants xoquen ade front amb les idees del líder totpoderós Albert Rivera que, segons sembla, estaria intentant moure el partit d’un sector ideològic a l’altre.  En aquest sentit, d’aquí a unes tres setmanes Ciudadanos celebrarà la seva IV Assemblea Nacional, i la militància originària catalana està evidenciant algunes discrepàncies com ha pogut comprovar aquest mateix dimecres el seu secretari d’Organització, Fran Hervías.

Albert Rivera porta setmanes intentant ubicacar ideològicament del seu partit en l’espectre polític. El líder ha renunciat a l’etiqueta ‘socialdemòcrata’ amb la qual va néixer el partit per moure-ho a un ambigu i calculat ‘liberal-progressisme’. Rivera pretén així sortir del congrés del 4, 5 i 6 de febrer amb un perfil propi, diferenciat del PP i del PSOE i garantir, així, la seva supervivència.

Les bases catalanes, però, reivindiquen el seu origen de ‘socialisme democràtic’, de manera que s’oposarien a la nova qualififació que pretèn Rivera, de ‘liberal-progressisme’. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.827 suscriptores