Nov 02

Santiago Vidal diu tota la veritat sobre els senadors espanyols

FOTO: PUNT AVUI

FOTO: PUNT AVUI

El senador d’ERC, Santiago Vidal, en una entrevista a El món a RAC1 avui dimecres, ha afirmat que el Senat “no té cap sentit i està ple “de cara-dures”, però tot i això ell no pensa plegar perquè “si no, qui defensarà els drets de Catalunya allà?”.

També ha explicat que ha sortit guanyant econòmicament amb la seva entrada en política. Tot i que ha dit que no fa política per enriquir-se, ja que li agrada més la carrera judicial. En aquest sentit, ha apuntat que “com a senador guanyo 170 euros més que com a jutge.  A banda, em paguen allotjament i manutenció”, ha detallat. “Cobrem 1.800 euros al mes, hi vagis o no. Si hi vas cada dia et surt a 150 euros per dia per l’allotjament i les dietes”, ha dit. Igualment ha revelat que “al bar del Senat hi ha de tot, com a qualsevol altre bar, però els preus són moderats. El menú val 12 euros”.

Sobre l’eficàcia i utilitat del Senat, el dirigent independentista considera que “mentre Espanya no sigui una república federal, no té cap sentit el Senat”. I acaba reconeixent que s’ha plantejat plegar com a senador, però diu que no ho fa perquè “si no, qui defensarà els drets de Catalunya allà?”. “Estic molt decebut de l’etapa que porto al Senat. És tan poc operatiu, tan poc pràctic… Els debats són pur teatre”, ha lamentat per acabar.