Nov 11

Santiago Espot té clar què hem de fer per aconseguir la independència

FOTO: EL ESPAÑOL

FOTO: EL ESPAÑOL

El líder de Catalunya Acció, Santiago Espot, ha avisat els independentistes que “no es pot eternitzar el procés, perquè correm el risc de desmobilitzar la gent”.Ho ha dit durant la presentació del seu últim llibre ‘O processisme o independència’, on també ha considerat que “no es complirà el compromís electoral al qual es van comprometre, ja que els divuit mesos acabaran d’aquí poc”.

Paral·lelament Espot ha assegurat, que “l’actiu més important que té el moviment independentista és la gent”. La independència només depèn de nosaltres”, ha manifestat el president de Catalunya Acció, alhora que ha afirmat que “no ens bombardegen des de l’aire com 1936, sinó des de l’Audiència Nacional, al carrer Génova”.

Per altra banda, ha lamentat que “l’independentisme majoritari ha heretat els eufemismes de l’autonomisme”. “Eleccions plebiscitàries o desconnexió no tenen gaire significat més enllà de les nostres fronteres”, i en aquest sentit “l’argot perjudica la marxa del procés”. “Hem d’ampliar la base social, si no no anirem enlloc”, ha conclòs.