Mar 10

Santi Vila fa “un Villalobos” i culpa a “los tuiters” d’això

L’exconseller d’Empresa i Ocupació del Govern de la Genralitat, Santi Vila, que va fugir per potes després que el procés d’indpendència superés les seves idees, ha participat en una entrevista  a El Confidencial, on ha repassat el passat, present i futur de Catalunya i la seva sortida de l’executiu català.

 

FOTO: SALOU .CAT

 

Vila, en tot moment de l’entrevista, ha criticat i ha fet molt d’emfasi, a un suposat excès d'”hiperventilació”, virtud que ell retreu i entén com un defecte. En aquest sentit, en el seu llibre que intenta vendre al públic espanyolista i unionista explica que els partits i els dirigents independentistes han fer “autocrítica” perquè van engegar un projecte incert sense saber el final. En aquest sentit, considera que Twitter no ha ajudat ja que l'”hiperventilació ” externa ha fet impulsat el procés.

Paral·lalement, sobre la seva continuitat amb política, probablement, al costat del marit d’Inés Arimadas, Xavier Cima, al capdavant d’un partit de caire catalanista autonomista però conservador i amb valors democristians, Vila sempre s’ha mostrat molt opac i mai ha donat gaire informació al respecte deixant la porta oberta a (co)liderar el projecte.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.829 suscriptores