Oct 06

Santi Vila torna a fer unes declaracions explosives i s’acosta al nou partit de Xavier Cima

El conseller de Cultura, Santi Vila, continua fent punts per acosar-se al partit del marit d’Inés Arrimadas i ha manifestat en una entrevisa a El País que “seria un error construir una cultura pròpia” en una futura Catalunya independent i ha assegurat que “és evident que la cultura catalana sempre serà espanyolíssima.

L’excalcalde de Figueres no n’ha tingut prou amb les manifestacions anteriors sinó que també ha dit que “espero -i això és un desig polític- que cada vegada sigui més mestissa, oberta i plural. No imagino cap escenari polític amb un posicionament monocolor amb relació a la llengua, la història, les tradicions”. I si això encara era poc ha acabat dient que “només defensa el procés d’independència des d’un punt de vista de repartiment i organització de poder”, deixant entreveure que el sentiment identitari l’importa ben poc. 

Per acabar-ho d’adobar, VIla considera que el pregó de Javier Pérez Andújar a la Mercè el va trobar “un punt nostàlgic, però deliciós des del punt de vista literari” i remarca que “les al·lusions al còmic em van recordar el meu pare”. “Culturalment impecable”.

Propera parada: nou partit Xavier Cima.