Feb 16

Sánchez-Camacho s’amaga i no vol fer declaracions

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez Camacho, continua amagant-se morta de por pel que li pugui passar. De moment encara no s’ha manifestat sobre les acusacions del digital Público, que assegura, a partir de diferents talls de veu, que va ser ella qui va iniciar la denominada ‘Operació Catalunya’ i també que va ser ella qui va enregistrar la conversa al restaurant la Camarga amb l’exparella de Jordi Pujol Ferrussola, Vicky Álvarez.

Segons informacions d’aquest mitjà de comunicació -i que hem anat compartint amb vosaltres des de Per Catalunya- Camacho hauria transmès aquesta informació al seu partit a través de Jorge Moragas. Dos anys després, la brigada política d’Interior la va utilitzar per als seus primers informes contra els partits sobiranistes catalans. “Tot això queda exposat sense cap dubte en la conversa telefònica mantinguda el 30 setembre 2013 entre el comissari Villarejo i Vicky Álvarez, qui encara creia que estava parlant amb el periodista Javier Hidalgo”, afirmava Público.

En aquesta conversa, Villarejo recorda a Victòria Álvarez que Alícia Sanchez Camacho “hauria comès un delicte d’acusació i denúncia falsa. Si tu estàs en una conversa amb aquesta noia i tu graves o ella grava no és delicte, és delicte si grava algú que no està en la conversa”, concloïa. 

 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.818 suscriptores