Ene 09

Salvador Sostres demana empresonar Toni Soler i li dedica aquest article ple d’insults

L’articulista del diari ABC, l’unionista i espanyolista, Salvador Sostres, ha publicat al seu blog personal un article ple d’odi contra el periodista català, Toni Soler, on a més d’insultar-lo, demana el seu empresonament.

 

Toni Soler mereixeria anar a la presó però no per haver dit que vol que un camió atropelli els jutges del Suprem sinó per haver-ho dit en broma, les típiques bromes d’aquest noi que sempre acabem pagant nosaltres. Estic delerós que arribi el moment que TV3 no pugui pagar-li les brometes. La delirant i irresponsable quantitat de diners que li paga per les seves brometes. A veure qui les vol, ara. A veure qui li regala aquest corrupta morterada. Quant val un programa? Un cèntim d’euro més del que li pagarien a la competència. Qui voldria Toni Soler? Qui podria pagar-li un cèntim d’euro menys del que conra a TV3?

Toni Soler “ens roba” -proporcionalment- molt més que Espanya i es riu molt més de nosaltres. Un Estat és un Estat, però el Toni Soler, què és? Qui és? Una brometa i encabat una altra. El tuit del Suprem.

Ja quan el va fer, el va fer de la manera que sempre fa les coses. Cobrant per avançat. Fent la pregunteta del covard perquè no li poguessin dir res. Aquest càlacul miserable. Aquesta vanitat sense dignitat. Aquest somriure de conill, de hàmster. Aquesta pretensió d’audàcia que ha estat molt més un crim contra qualsevol idea de Catalunya que les porres de l’1 d’octubre. Això sí que és violència, violència i esturp. Quin fàstic!

La pregunteta. El calculet. Fer-te l’home quan ets una merda. Una merda que no ha volgut pagar mai el preu. Una merda que no ha posat mai cap accent de llum en allò en què creu. Claveguera atroç que has embrutat la bona fe de tanta gent, saquejant-la. Quant ens has costat? Algun dia ho comptarem i posarem la xifra sencera i serà el major escarni a les ànsies d’un país que creia que podia construir la llibertat amb les seves mans. Proxeneta de tantes esperances, totes les has xul·lejat.

La brometa del tuit, la brometa subvencionada de la tele que ara se t’acabarà i tothom veurà la magnitut de l’estafa. I després el teu disculpar-te infame, pretenciós, com dient que hauries pogut influir en una sentència juducial. Quin país d’espatllats! Tara sobre la tara acumulada. Bastaixos, sonats. Deliri, bordell. Quina gran catàstrofe.

Ahir ho vaig dir i ho torno a dir a propòsit d’aquesta tifeta miserable. Sou el forat de l’aigüera per on tot s’ha perdut, sou la desfeta moral més gran que ha viscut un racó d’Europa des de la guerra de Bòsnia, sou la devastació total d’un poble que és veritat que és una mica naïf, i una mica estúpid, però que no mereixia un escarni, un linxament tan salvatge com el que li heu dedicat. Heu atracat les iaies, us heu endut els nens.

Qualsevol intent de dignitat -previ a qualsevol intent, nou intent, perquè aquest s’ha acabat, de llibertat- que vulgui fer Catalunya passa per perseguir-vos com Israel va perseguir l’Eichmann. En farem pel·lícules i seran les pel·lícules sobre la nostra recobrada dignitat. La llibertat llavors serà l’única conseqüència, com sempre cauen les tanques físiques quan dintre de cadascú han caigut ja les tanques espirituals.

Sou l’extermini de qualsevol idea forta, de qualsevol compromís de persona vertebrada amb un destí. Ens heu robat les joies prometent-nos que teníeu un transport per salvar-nos i ens heu lliurat a la policia enemiga.

Veus com es fan els articles, Toni? Donant la cara. Posant una paraula rere l’altra. Pesant cada paraula, acabant cada frase. Hi ha preguntetes, Toni, en aquest article? Hi ha alguna cosa que no t’hagi quedat clara, rata?

Publicarem les xifres, les xifres una al costat de l’altra, i les xifres acumulades. Publicarem els tuits al costat de les xifres. Les teves lliçons al costat de les xifres. La teva brometa al costat del teu saqueig, perquè vagin de parella al gran ball del dia en què tothom sabrà qui ets.

No hi haurà cau perquè t’amaguis.

Voler que un trailer atropelli successivament tots els membres del Suprem és delicte d’odi? Delicte és el que tu portes tots aquests anys fent.

Què més vols saber?

 

 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.827 suscriptores