Ene 04

Rufián se’n riu a Twitter d’un espanyolista amb qui ha fracassat la immersió lingüística

El portaveu adjunt d’ERC al Congreso, Gabriel Rufian, ha tornat a fer servir l’humor per ridiculitzar un espanyolista que no sap escriure ni en català ni en castellà i fa una barreja que en prou feina se l’entén. És en David Pulido i el seus arguments són insults: subnormal, jilipollas i prepotente.

Tot seguit ataca Rufián de no saber parlar el “seu idioma”, referint-se, suposem, al català. “Sóc més catalpa que tu i per no ser independentsita no sóc feixista que et quedi clar subnornal”, ha escrit (amb traducció simultània per aquest diari, perquè ho entengueu). 

 

Rufián l’ha humiliat profundament i ha batejat la seva llengua com el “tabernés”, un dialecte estrany que parlen els de Ciudadanos, amb un alt elevat de fracàs escolar, tal com ja ha quedat constratat en molts estudis publicats. 

En aquesta línia, val la pena recordar l’article de Per Catalunya que us explicàvem l’anècdota viscuda en un ajuntament del Maresme amb un regidor d’un perfil semblant a aquesta persona: els anomenats “pollo y pescao”. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.827 suscriptores