Nov 09

Rufián fa callar el socialista Madina amb aquesta repassada

 

Si repassem l’hemeroteca, primer va ser José Bono, el 2012: “A Catalunya comença a ser sospitós tenir dues identitats. Quan va passar a Alemanya, va venir la catàstrofe”. El va seguir Joaquín Leguina el mateix any, posant sobre la taula que “la independència és il·legal i la Guàrdia Civil no”. Paco Vázquez va anar un punt més enllà i va comparar la persecució d’un jueu pels nazis amb un nen català “castigat per parlar espanyol”.

I així, Rufián ha reunit un seguit de declaracions de diferents líders i membres del PSOE al llarg dels darrers quatre anys. L’última? L’expresident del govern espanyol, Felipe González, deixant anar l’agost del 2015 que “l’independentisme català és com l’aventura alemanya o italiana del 1930”, en plena època feixista.

A totes aquestes delcaracions s’hi ha de sumar la de Eduardo Madina: “si han pres la decisió de trencar ponts amb tot allò que signifiqui la pluralitat, que triïn un professional, no un amateur de quinta comarcal que no té amb les seves paraules capacitat de fregar ni un sol mil·límetre de la història centenària d’un partit com el PSOE”.

 

 

Rufian va prepara tot una bateria de declaracions i injúries contra Catalunya i ho va comparar amb la devallada en intenció de vot que patirien els socialistes segons l’última enquesta del CIS. “Tot junt s’entén millor”, conclou Rufian .