Oct 30

Rufián contesta a tots els que li retreuen el discurs d’ahir

FOTO: EL PERIODICO

FOTO: EL PERIODICO

El diputat d’ERC, Gabriel Rufián, en declaracions a RAC1 i Catalunya Ràdio, ha defensat el seu discurs perquè “nosaltres no volem ser durs, volem ser dignes. No anem al Parlament a portar-nos bé: anem a dir la veritat”.

“El que vam viure ahir és la major traïció de la història de la política espanyola”, i ha afegit que “hem rebut comentaris de militants socialistes que ens donen la raó. En 3 dies vam tenir 500 comentaris”.

“ERC no és al Congrés per fer amics. Hi som per dir el que creiem que passa”, ha indicat, a més de lamentar que “si parlant tres minuts m’haig de convertir en protagonista, és que alguna cosa no va bé”.

 

Sobre les acusacions que ERC i CIU van fer el mateix ha dit que “cal recordar que ERC i Convergència van fer una coalició però no va enganyar ningú. No com el PSOE. “No crec que em passés de la ratlla. Nosaltres ens vam limitar a donar veu a tots aquells militants decebuts del PSOE”. i per acabar ha dit que “estic convençut que el meu avi, que era un votant del PSOE convençut, avui tindria vergonya”.