Jun 20

Rivera ensabona tant Macron que acaba rebent una advertència oficial de l’El·lisi

El president de Ciudadanos, Albert Rivera, ha escrit el pròleg de l’edició espanyola del llibre de Macron, el president francès. Però ha hagut de modificar-ho perquè l’original era excessivament ‘tou’ amb la seva figura, la qual cosa va portar a l’Elisi a demanar-li que rebaixés els elogis.

En el pròleg definitiu, Rivera no diu que el projecte polític de Macron i el seu propi caminen en paral·lel: “Macron constata que el sistema conegut fins avui, bipartidista entre conservadors i socialistes, ha quedat obsolet”, escriu Rivera, qui afegeix: “Afortunadament, en països com França o Espanya han sorgit també partits que han sabut llegir on se situen els nous eixos de la política. Els liberals som conscients que ara hem d’analitzar-los partint de noves premisses”.

Durant tot el text, el ‘ciudadano’ s’enmiralla amb Macron a base de bé: “Em veig totalment reflexat en moltes de les reflexions que fa el president Macron en aquestes pàgines. És fonamental que els dirigents polítics tinguin experiència professional anterior en el sector públic o en el privat. Considero que és fonamental apostar per un canvi a millor perquè confiem en la vitalitat de les nostres societats”, ha conclós Rivera. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.807 suscriptores