Nov 27

Rita Barberá va rebre aquesta macabra amenaça de mort el dia abans de morir

FOTO: EL PAIS

FOTO: EL PAIS

Han començat a transcendir detalls al voltant de la mort de Rita Barberá i què va passar en les hores immediatament interiors. Rita va fer la seva última comanda al servei d’habitacions i va demanar un whisky i una ració de truita. Mentre arribava el menjar, l’exalcaldessa va intercanviar alguns SMS (no usava Whatsapp) i va intercanviar trucades amb persones com la seva germana Totón, Agramunt i amb l’exministre José Manuel García-Margallo.

Segurament, es diu, que a Barberá li haurien ofert Agramunt i Margallo sopar aquesta mateixa nit però va declinar la cita i la va passar a la nit del dimarts. En aquest moment apunten que ja no es trobava bé i va justificar la seva absència en el Senat per una indisposició avisant la seva germana María José qui va anar a Madrid amb el seu nebot ràpidament. A mitja tarda ella ja no va agafar el telèfon, on es trobava un SMS on avisava a un alt càrrec d’Interior de l’última amenaça que havia rebut i era de mort.

 

 

SIMPLEMENTE RECORDARTE LA NUEVA CARTA DE AMENAZA DE MUERTE QUE HE RECIBIDO. ESTA VEZ ME DAN PLAZO HASTA EL DÍA 1. BSS. ESPERO VERTE DIAS DESPUES. RITA. 

 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.807 suscriptores