Sep 24

Relaxa’t del procés i coneix les postures de “kamasutra” més estimulants per la parella

Per un dia volem deixar les notícies polítiques de banda i volem compartir amb vosaltres un tema no menys important i interessant com és el sexe. És per això, que us fem arribar aquest article publicat per El Confidencial en què explica diferents postures sexuals del conegut “Kamasutra”.

Comença amb ‘Cosmopolitan’ “muntanya russa eròtica’, però a nosaltres no ens sembla tan emocionant que ell s’estiri quan és alt i ella s’assegui a sobre mirant en direcció contrària amb els genolls flexionats.La varietat d’agenollar-se (en lloc d’asseure’s) podria tenir més possibilitats per a la dona, però les opcions de fer-li mal al noi són altes. A més, encara que cal provar de tot i insistim en què  allò important és sortir de la rutina, aquesta proposta sembla dissenyada per tenir el mínim contacte visual i tàctil amb l’altra persona.

Deia Saint-Exupéry que “l’amor no és mirar-se l’un a l’altre, sinó mirar els dos en la mateixa direcció”. Si a més ell pot observar el clatell d’ella, i ella es pot concentrar sense veure-ho ni mirades d’esforç d’ell, tot són avantatges.
Ell s’asseu, es recolza amb els braços cap a enrere i es recolza una mica amb les cames rectes, així que queda bastant immobilitzat i ella ha de treballar a pols, fent servir a l’home com a seient i fent “sentadillas”, que costaran una mica si no va al gimnàs amb freqüència. Malgrat tot, és una solució perfecta si t’agrada mirar a la teva parella noia des del darrere i a ella no li agrada quedar-se esperant. O si ell es té problemes d’ejeculació precoç i cal dossificar-lo una mica.
És bastant intensa per al punt G, així que està molt bé quan la noia li va la marxa. No la recomanem per començar, però després de completat l’escalfament d’ella (i si està en forma de cames) pot ser miraculosa. Amb una mica de pràctica, ell pot aguantar-se snomés amb una mà mentre acaricia amb l’altra fins que ella vegi les estrelles.

Amazona. Cavalca el teu home i gaudeix. És el teu moment per donar-li el que es mereix i oferir-li un angle interessant dels teus pits. Si ets l’home, recorda que a més dels pits tens el seu ventre molt a prop per acariciar i agafar. És una zona erógena de moltes dones i aquesta és una de les postures en què tindràs millor accés.
Odiem ser clàssics, però és així, gairebé mai falla.

L’amor és un embolic
Posició complicada. La idea és que la noia s’asseu a sobre d’ell, que està assegut també amb les cames creuades al ‘estil indi’.Ell també pot simplement asseure’s amb les cames obertes i una mica flexionades, o acomodar-se en una cadira. El definitori d’aquest embolic amorós és que ella tingui suport més a baix d’on està ell (el terra, per exemple), per poder pujar i baixar amb més llibertat. On es concentra la tensió és als braços i l’esquena dde la parella, però es pot descansar en el llit o a la cadira. És la postura que preferiràs si t’agrada mirar molt als ulls al teu company de llit. En altres paraules: fa molta vergonya fer-ho la primera vegada que et fiques al llit amb algú. Si podeu estar així molta estona i se us oblida si esteu xerrant o fent l’amor, caseu-vos d’una vegada i deixeu-nos en pau.

L’amor és estar molt junts. Això, que sembla el començament d’una incòmoda resposta a la pregunta ‘d’on vénen els nens?’, és el nom que hem assignat a l’amazona de tota la vida quan en lloc d’asseure’s s’acobla estirada de cap per avall sobre el seu amant, envoltant-ho amb les cames. Aquesta opció té el protagonisme d’ella sense perdre el ‘romanticisme’ de les abraçades a tot el llarg del cos que trobem en el missioner. Sobre gustos no hi ha res escrit, però apostem pel fet que això funciona molt bé per a la majoria de les dones: és relaxat, els permet portar el ritme i el clítoris està en el lloc perfecte, fregant el pubis d’ell. Per a ells, sobretot si tenen una bona mida, pot ser es força massa l’angle del penis. Si les altures coincideixen, els mugrons de la noia estaran prop de la boca del noi serà un punt molt a favor d’aquest tipus de postura. Si ets l’home, intenta flexionar una mica les cames i ajudar-la amb els teus malucs. Sempre s’agraeix que el cavall no es limiti a deixar-se domar.

 

Rep totes les notícies