Oct 24

El regidor de la CUP, Joan Coma, tampoc declara a l’Audiencia Nacional i espera la seva detenció

FOTO: EL ESPAÑOL

FOTO: EL ESPAÑOL

El regidor de Capgirem Vic Joan Coma ha comunicat al poble de Catalunya que no es presentarà demà a l’Audiència Nacionalespanyola amb seu a Madrid, òrgan que l’havia citat per un -presumpte- delicte d’incitació a la sedició. Els fets dels que se l’investiga van passar al ple de l’Ajuntament de Vic del 9 de desembre del 2015, que va debatre i aprovar una moció de suport a la resolució rupturista del parlament. En aquell ple, Coma va demanar la desobediència davant les institucions espanyoles en el transcurs d’aquest. 

En aquest sentit, Coma va dir a Twitter que avui 24 d’octubre serà  a Vic, com cada dia “obeint consciència, complint mandat democràtic. El futur del nostre poble no el decidirà cap tribunal”,  ha manifestat. També ha dit que “plorava per la felicitat de veure la gent que li dóna suport i que no té por”.

Finalment, ha agraït a la CUP, a Capgirem Vic i al Moviment 30/03 “la llibertat, força i suport”  que li han donat en tot moment. És per això, que avui a les cinc de la tarda el Moviment 30/03 ha convocat una concentració de suport a la plaça del Pes, davant la casa de la vila de Vic.