Nov 25

Reapareix Francisco Camps i crea polèmica contra Podemos

 

FOTO: CUATRO

FOTO: CUATRO

La mort de l’exalcaldessa de la València Rita Barberá ha fet reaccionar l’expresident del País Valencià Paco Camps, que ha criticat durament el PP per no haver “envoltat d’afecte” l’exalcaldessa, quan ella “no està en les millors condicions i a més de manera injusta”.

 

Camps, a més, ha comparat la seva mort amb el cas Dreyfuss, el procés a un militar jueu que va sacsejar França al segle XIX per un cas flagrant d’antisemitisme. Ho ha fet en unes declaracions a la Cadena Cope, on en aquest sentit ha citat una frase del germà d’Alfred Dreyfus: “Després de la degradació, es va fer el buit a tot el nostre entorn, sentíem que ja no érem éssers humans com els altres, aïllats del món dels vius”.

 

No satisfet, Camps ha ha continuat dient que “aquesta uniformitat, li recordava altres moments de la història, als camises negres a Itàlia o els camises pardes d’Alemanya”, en referència a les formacions paramilitars feixistes i nazis, aquests últims responsables de progroms antijueus com la Nit dels Vidres Trencats, que el 9 de novembre del 1938 va devastar la comunitat jueva d’Alemanya.

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.819 suscriptores